Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppleva


ta dig en sleva
av livet så du framleva
må du sen livet leva

framåt treva
i full heva
må du ej få någon reva
























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-26 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando