Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det har fallit på min lott att söka förklara en verklighet du troligen inte alls vill kännas vid, kan den åtminstone i en smula flackt land, kännas just vid och märkligt nog ändå väntad och bekant på något vis...


Dagens förklarade ord 2022 02 27






Lovart
(Lov som tänkt ledig egentid samt art,
av mer personlig stil)

den fria konsten att under sin mer utsträckta
och fria tid syssla med det som
skall kunna gå som ren och skär konst,
försök till att skapa något för andra att kunna uppleva.

(Ibland får en till havs ridande på vågor vistandes
känns hur storm kan upplevas,
regn samt annan möjlig väta,
likt en smula vind piska anletet)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-28 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP