Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur samlingen ”rovdjurskadaver” (2021)


arytmi

dovt över sjön dunkar isens hjärta
jag sitter på den kalla stenen
förlorad i ljudet

en vinterfågels ångestskri
som ett sår genom luft och ande
skärper min hörsel

ännu dovare, mer vibration än ljud
slår jordens hjärta i otakt med mänskligheten
en planetär arytmi

och vi behöver konstgjord andning
kosmisk lustgas
för att överleva oss själva




Fri vers av Carl Ahlstrand VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-02-27 13:51



Bookmark and Share


  Anya VIP
Snyggt! Personligt språk.
2022-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Carl Ahlstrand
Carl Ahlstrand VIP