Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falsk

 

Du falske Putin kliv ner från din tron
och hör folkets egna ord skalla
Vem har gett dig rätten att just idag
oskyldigt folk för dina kulor falla

Du måste inse folk inte vill det du vill
Du måste inse att världen inte sitter still
Ta förnuftet till fånga innan det är försent
Så kanske vi löser det här inte illa ment

Tänk på alla människor......

 




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 135 gånger
Publicerad 2022-02-27 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP