Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
December 2018


Non-existent identity

My identity is non-existent,
except for that part that lingers
in identification of itself.




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2022-02-27 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP