Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kaliningrad - malmö

det stod i tidningen
att det tar fyra minuter
för ryska kärnvapen
att nå malmö

där bor jag

och jag hoppas
att putin
inte är så galen
som han verkar




Fri vers av Herr Farbror VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-02-27 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Farbror
Herr Farbror VIP