Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
27 februari 2022


Gud utsmyckar sig själv med oss

Gud utsmyckar sig själv med oss.
Allt vi ser är Guds juvel.

Våra ögon är portalen till spegeln
där Gud ständigt beundrar sitt skådespel.

Vi är smycket runt halsen
på Hans huvudlösa kropp.




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2022-02-27 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP