Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlen och sädesfälten

Himlen
Sädesfälten

Molnen
Vinden

Natten
Frosten

Larmet
Stöveltrampen

Stormen
Rotvältan

Flykten
Kampen

Eldröken
Blodet

Ropet
Hjälpen

Vreden
Beslutsamheten

Huvudet
Hjärtat

Synen
Handlingen

Kraften
Styrkan

Molnsprickan
Fröet

Solen
Fruktbarheten

Friheten
Stoltheten

Himlen
Sädesfälten

Den blå
De gula

Nu
För alltid




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-02-28 01:29



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Varje ord andas känslor, TACK
2022-03-04

  Larz Gustafsson VIP
Tjatet.
2022-03-02

  Ordsus
Du skapar effektivt tydliga bilder av skeenden i mitt inre.
2022-03-02

  SatansSon
Bra i tiden
2022-02-28
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP