Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var försiktig med "sanningar"

Du har verkligen rätt
men tänk inte mer på det
låt det va en hemlighet
så behåller du ditt vett

För även om du sett
att det är nånting du vet
så kommer du gå bet
ja, det händer o så lätt

Sluta med att såra
din allra bästa vän
ty orden de är våra

De kan stänga igen
och bägges ögon tåra
långt bort från sommaren




Bunden vers (Sonett) av Bengt H VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-02-28 07:04



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag tänker som Marita här. Trots att jag intet vet om upprinnelsen själva.
2022-03-14

  Blomma-Stjärna VIP
så fint - dikten ger mig en önskan att tänka efter före man säger sin sanning - inte göra ont värre

störst av allt är kärleken!
2022-03-01

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande.
2022-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP