Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det obegripliga...

Att inte kunna förstå

Det man aldrig skulle kunna tro kan hända

Det obegripliga

Det mest skrämmande

Att det verkligen kan ske

Att det finns få människor som vill döda

För att få det man vill ha

Att de faktiskt har just den makten

Att de kan avgöra om jag ska få leva eller inte

Och även om jag inte dör

Vill jag finnas kvar

Går det att finnas kvar

För vad finns då

 

Jorden blöder och skriker efter hjälp

Och istället för att rädda det som räddas kan

Vill vi förgöra, döda och äga

Förlåt, inte vi...de få vill

De få som har makten

Och jag kommer aldrig förstå

Hur är det ens är möjligt

Att de få har den makten

Och inte massan...




Fri vers av Anna Nyman
Läst 186 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-02-28 12:18



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Det första och viktigaste steget du måste ta det är att välja rätt vänner och inte de som tappar dig på blod.
2022-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman