Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en kall värld

Behövs kärleken

Mer och mer

Dess osynliga kraft

Ger värme  omsorg

Alla tankar

Fyller hjärtan

Med hopp

Inte ge upp

Det finns dagar

Då allt känns 

Hopplöst

Ta då fram

Allt du har

Ge det frikostigt

Vidare i tröstande

Omfamna

Med  all värme

Till en bättre fri

värld leva i 

 

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-02-28 14:03



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Goda levnadsregler.
2022-03-02

  alicja lappalainen VIP
HOPPET DÖR SIST.
2022-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP