Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gång på gång

Solens ljus
tändes idag
med detsamma

Då gryningen
kysste trädets
gåtfulla panna

Gång på gång




Fri vers av Nicole Ildi Farkas VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-28 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicole Ildi Farkas
Nicole Ildi Farkas VIP