Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsresan


Nej, vi fick aldrig några garantier
vi lever våra liv på egen risk
resan bjuder på en fantastisk utsikt
tillsammans med känslan av svindel.




Fri vers av Annaemi VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-02-28 15:16



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Kloka formuleringar
väl formulerade.
2022-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP