Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

barn i krig

en bild i min tidning

två små flickor
i likadana rosa jackor

de är på flykt

och jag förstår inte
hur någon kan
starta krig

när det finns barn
i världen




Fri vers av Herr Farbror VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-02-28 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Farbror
Herr Farbror VIP