Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga svarta strålar

Låt oss vara ljusstrimman
som tränger igenom mörkret,
blir större och större,
ökar i styrka,
då vi öppnar dörren,
till det kolsvarta rummet.
Där vi påminner mörkret
om dess begränsningar
om dess otillräcklighet.
Där mörkret blir skuggan,
som förblir liggandes,
bakom ett oändligt sken.








Fri vers av Krimskramsan VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-28 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP