Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mjukt och vackert ( - eget foto)


Blåsippan i solig backe

 

 

 

Blåsippan i solig backe

 

Vackrare 
spår
av våren 

finns ej

den 1. dagen
i mars.

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Monika A Mirsch VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2022-03-01 09:22



Bookmark and Share


    Annika J
Det finns hopp! Dikt och bild harmonierar!
2022-03-05

  Nina Nightwish
Så fint :)
2022-03-02

  stormengudrun VIP
När det våras ibland bergen...då fyller jag år! Underbar dikt som ger oss hopp om ljusare tider:-)
2022-03-02

  Blomma-Stjärna VIP
blåsippornas lov i fin bild med text!
2022-03-01

  Susen VIP
Vårens tecken fint fångat med tilltalande bild i harmoni
2022-03-01

  Eva Helene VIP
Blå, blå är kärleken, någon gammal sångtitel som kom för mig nu.
Och kärlek och blåsippor behöver vi mycket av nu i dessa tider, tack för det!
2022-03-01

  Eva Langrath VIP
Hoppfull dikt,
2022-03-01

  Monica Lindgren
Tycker alltid om dina dikter, men vågar mig här på en försagd fråga: Vore det inte bättre att ta bort "än"? Blåsippan är ju ett spår av våren?
2022-03-01

  Kungskobran VIP
Blåsippan min favorit som i backen står
2022-03-01

  Maria Sundelin VIP
Blåsippor och alla vårblommor ger hopp
Kramar
2022-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP