Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blir allt svårare


Det blir allt svårare att röra sig i den fria naturen.
Där man förr ganska lätt kunde ta sig fram till fots, har det uppstått djupa klyftor. Man tvingas klättra ner och sedan upp igen. På sina ställen behöver man bergsbestigarutrustning. I längden blir det jobbigt för äldre människor att behöva kånka med sig rep, säkerhetslinor, bergsdubbar, tåjärn och hammare. För att kunna ta sig en liten promenad. Och Hemtjänsten är inte till någon hjälp. Söker man bidrag för att införskaffa denna moderna promenadutrustning – blir det avslag. ”Gåstavar – ja! Bergsbestigarutrustning – nej!”

Så, där sitter man nu i sin lägenhet och bara glor.




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-01 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP