Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han är ett primitivt skal av en människa.



en människas
är inte skapt
att bära denna smärta
mina hjärtslag går sönder
ändå är jag en av de trygga
här i värmen
jag förstår inte
han är ett primitivt skal av en människa
ändå dikterar han världen

men inte länge till
inte länge till




Fri vers (Fri form) av Tove Meyer VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2022-03-01 13:43



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Gissar att han leder tävlingen Världens Mest Hatade Person just nu...
2022-03-03

  Respons VIP
Denne Putin! I min fantasi har jag redan dödat honom femtioelva gånger!
2022-03-03

  Nina Nightwish
Naee, inte länge till.. sen ska han få betala för det han gjort
2022-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP