Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

björn afzelius

du försvann

utan förvarning

och lämnade aldrig
tillbaka mina skivor
med björn afzelius

det är nästan
40 år sedan

de stod lutade
mot din hifi-bänk

det gör de kanske
fortfarande

du hade en bra
stereo

vi vilade

du i din säng

jag på soffan

det gör vi 
fortfarande

i mina tankar

där tiden
stannat upp




Fri vers av Herr Farbror VIP
Läst 93 gånger
Publicerad 2022-03-01 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Farbror
Herr Farbror VIP