Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musik

Musik skall byggas utav glädje -
glädje för den musiken man skapar.
I en studio,
med tillgång till alla sortens verktyg,
skapas det nya världar,
världar som sedan delas med av till allmänheten
och blir nya verktyg till den redan befintliga världen.
Och nästa gång nån vill skapa en nya värld,
så är det bara att låna.




Fri vers av Emil Ågren
Läst 84 gånger
Publicerad 2022-03-01 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emil Ågren