Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någonting helt annat


ParaDigmSkifte

Tio år ska revideras
Packas om
och källsorteras
Tio svåra år
sätter djupa spår

Nya dagar ska adderas
Fyllas ut
och optimeras
En helt annan tid
väntar att ta vid

Tillvaron ska tapetseras
Målas om
och möbleras
En helt ny energi
vibrerande och fri

 




Bunden vers (Rim) av Solitaire VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-02 00:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP