Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny gryning

Himlen är en palett av indigo och orange

Och vi går allena över gräset

Aldrig förr har vi känt luften så full

Av hopplöshet och förtvivlan

Och marken så befläckad

Av förlorade framtider

Vi går mot en gryning

Av en värld som är en annan


Än igår




Fri vers av Ruda
Läst 93 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-03-02 00:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ruda
Ruda