Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krig

Det gäller att börja hitta ANDRA sätt som människor kan få ut sin aggression på. Att ta ut sin aggression på att föra förödande krig som mördar människor är obegripligt. Det förminskar ju hela människovärdet.
Och den som säger att krig är oundvikligt är okunnig - han har förlorat allt hopp i sin egen art.
Allt som går att föreställa sig är möjligt.




Prosa av Emil Ågren
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-02 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emil Ågren