Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solrosorna

Inte nu
inte än
kanske snart

när vi begravt alla döda
när vi vårdat alla sår
när vi torkat alla tårar
när vi sopat bort alla spår av förödelsen

i en annan vår
i en annan tid
kan vi finna den, förlåtelsen

den nya våren
den nya tiden
då solrosorna gror på fälten igen




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-03-04 17:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hoppfullt! Väl fångat!
2022-03-11

  morgonstjärna VIP

En stor sanning det är så lätt trampa fel i rabatten. Det är omöjligt veta vad som äkta eller falskt då vi läser, ord kan såra oavsett meningen är, de flesta har nog en eller flera ömtåliga punkter.
En dikt kan vara att andas i, att bli berörd av



2022-03-11

  Gunnel Eriksson VIP
Vacker, omskakande dikt.
2022-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP