Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mobbning är aldrig okej

Under mina fötter försvinner marken
Snälla, ge mig bara sparken

För jag kommer inte härifrån frivilligt dra
trots att jag inte mår bra

Min kropp är så matt, som att gå från dag till natt
I huvudet är det som en dimma och
jag kommer snart att svimma

Hur mycket ska man behöva tåla?
När man egentligen bara vill vråla

Mobbning är aldrig okej och
det är verkligen inte min grej




Fri vers (Fri form) av Jasmine_S
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-02 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jasmine_S
Jasmine_S