Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den vita hunden i Chersov

Snälla pappa
Ser du att den darrar och fryser
Jag kan ta hand om den
Ge den mat vatten och husrum




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-03-03 06:01



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vem tar hand om människorna och vem tar hand om hundarna i Ukraina just nu?
2022-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP