Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta mina vingar

Flyg bort

När det gör ont

I hjärtas rum

Skyddar ömt

Håller om

Lyssnar

Ta mina vingar

Flyg över skog 

Mark

Landa på jorden

Försiktigt

Här är tryggt

Inget vara rädd för

Bara kärleken

Sluter om dig




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-03 16:43



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Störst av allt är kärleken"
2022-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP