Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Putin strider mot nynazister

 

Jag undrar vad hans vänner Marie Le Penn, Viktor Orban, Donald Trump, Jimmie Åkesson mfl tänker när de får höra det? Eller är de inte vänner längre? Nu använder Putin samma teknik som de för att ljuga och sprida desinformation. Tack, nyttiga idioter!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-03 19:12



Bookmark and Share


  Ojkooj
I Mariupol är nynazistiska Azov-bataljonen omringad, om jag förstått rätt.

Nyheter om att folk som försöker fly dödas och att det inte går att ta sig ut.

På flashback är nazister lite konfunderade och undrar om de ska strida för Ukraina eller Ryssland.

Tänker att om Ryssland ändå är igång med vad de säger sig företa så får de gärna ta med sig några av våra nassar.

Lite fuljournalistik när man i rubriken skriver att Ryssland bombat kärnkraftverk. Längst ned i texten:inget radioaktivt kommer ut enligt FN.

Min take: Explosionen som fotats är från något annat än kärnkraftverk och det är ett försök från Ukraina att dra in EU/Sverige.

2022-03-04

  rostspik VIP
Ingen nyhet att SD är ryssvänliga.
2022-03-04

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Vilken paradox, vi vet inte vem som är vem?
Jag i min okunskap om historia har lärt mig så mycket de senaste 2 veckorna, på den här nivån säger jag att man inte ska vara aggressiv mot det ryska folket. Politiker kommer och går men landet lever och vaknar och består.
2022-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP