Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärnvapen

Jag vill inte sova
Jag vill titta på fyrverkerierna
Jag vill vara den första att bevittna
användningen av kärnvapen
Jag vill se den majestätiska fissionen
Jag vill vara den första och den sista att bevittna
det eleganta och sista världskriget.




Fri vers (Fri form) av mustafa alshihawi
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-03 21:19



Bookmark and Share


  Koloristen
Snacka om rengörande stålbad!
2022-03-03
  > Nästa text
< Föregående

mustafa alshihawi
mustafa alshihawi