Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När hatet äger rum, fly från det till allt fredligt Där allt är ängelaktigt


DAGS FÖR ATT FLYGA!

Letade efter sin saknade halva
Landade vid ett övergivet hjärta
kärleksfull viskade :
"Kom till mig hjärtat!
Dags för att flyga"

Högt flög båda mot himlen
Där allt är rent och fint
Där allt är fri från hat
Där allt är fri från livets bitterhet
Där allt är fredligt
Där allt är ängelaktigt




Prosa (Kortnovell) av MALVAA VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-25 09:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP