Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dessa tider

Välvda valv i valda världar.

En uppgift som är synnerligen grannlaga.

Omtvistat... javisst!

Även en liten fågel, om än så färggrann, tränger sitt bröd.

Högt och lågt men ändå inte...




Fri vers av Björka
Läst 100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-04 09:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björka