Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


GODMORGON!

Ännu en stjärna till födds idag i min himmel

Du födds alltid på nytt i min himmel

Och ännu är inte mätt med din andspridning i min själ??

Godmorgon, mitt nyfödda ljus i min själ!

 

 




Fri vers (Fri form) av MALVAA VIP
Läst 177 gånger
Publicerad 2022-03-04 10:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP