Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Var brinner det? Som jag ibland svarar i mobilen. Att trycka på röd lur är väl även det ett svar? Det betyder 'jag sover inte', 'jag är inte dödsjuk', 'jag är inte död'. Problemet är förstås om någon oskadliggjort mig och trycker...


Mannen som inte var Omar Sharif





Mannen som inte
var Omar Sharif
satt rak i

ryggen och dagdrömde.
Sedan när konduktören
väste ett väl

'Och så biljetten,
tack', sprack tankens
såpbubblor med sitt

som ljudlösa uppvaknande.
Platsen var tåget
till en slutstation.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-07 18:15



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Tankeberikande liten skrivelse
Allting är en resa i när o fjärran
I verklighet som i fantasi?
-Du vara Omar!
Men jak- vara "Peter O Toole"
I Lawrence of Arabia. ..
;)

2022-12-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP