Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår skärseld

Att leka med eld
är min rättighet
som människa
för jag köpte
tändaren

Att leka med eld
känns roligt
annat än
överlevnadsadrenalinets
avtagande

Att leka med eld
känns

Att leka med eld
skapar sällan vatten
annat än
rinnandes ner för
dina kinder

Att leka med eld
leder sällan vidare
annat än
nedåt, närmare
vår skärseld




Fri vers (Fri form) av Daphne VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-03-04 17:42



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
...Prometheus kasserar fortfarande in räntan.
2022-03-05

  Monika A Mirsch VIP
Inspirerande är din utmärkt fina dikt!

2022-03-05

  agh.nilsson VIP
Snälla fortsätt tänk och känna vidare! Fint är detta
2022-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Daphne
Daphne VIP