Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rostande tid

Vem visar vägen
i mörkret
under den bronsskimrande månskäran?
Vem lyssnar på natten
för att förstå tystnaden och ensamheten
som glöder röda som två drakögon?

När kläcks universum?
När brister tidens hinnor
och låter fostervattnet
forsa ut i mörkret bortom?

Vad finns kvar?

Ett vemod
en saknad
ett minne.

Lager av rostande tid
multnande hjärtan
och strider som ingen minns.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-03-04 20:23



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Starkt
2022-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP