Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medan Putain

Medan Putain låter sitt stenansikte lysa över oss
hör jag vårens första bzzoumm från en humla.
Den bryr sig inte om mänskligt patrask.
Den håller sig till snödroppar, krokus
och annat vad naturligt gott är.




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-05 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP