Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tungsten

Jag bränner
energier
slitna kemier
bringas
ur balans
obskyra alkemier
dansar en mörk
och förunderlig dans
gör om sanning
till skuld
skapar tungsten
av det som ju
skulle bli guld




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-03-05 11:50



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Alkemisten med sin okunnighet
skapar inget guld till sin förtret
2022-03-06

  Daniel_78 VIP
Det låter som en slitsam process. Jag har hört att arbetsmiljöverket varnar för lungskador och för tidig död...
2022-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP