Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om själen

I smyckesaffären
såg jag en slogan
"Följ själen, den vet vägen"
men tänk om
själen är arg,
kanske inte riktigt
är hel,
tänk om din själ
spelar spel,
kanske helt enkelt
har fel




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2022-11-26 16:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"but then again it
was always the wicked
who knew in advance"

den som tror sig vara perfekt
är död på insidan,
en dödsängel när
den känner för det,
akta dig för negativ positivitet,
det finns många äkta demoner dock
vi är alla gott och ont
ont kan göra gott, som för mycket
godis/choklad/fikabröd
självförtroende/makt/statistik
rättfärdighet/smärta/droger tex...
och ont kan på något sätt va gott...

"there's no diversity because
we're burning in the melting pot"
2022-11-28

  fabelfarmor
bra! reklamslogans ska ALLTID ifrågasättas! och förresten - vad har de med själen att göra?
2022-11-28

  kriya
känslokroppen ska det vara såå irriterande att man inte kan justera kommentarer.
2022-11-26

  kriya
själen misstas från länslokroppen, egot, jaget.
själen vet alltid det är känslokroppen, cellminnen som lever i det förflutna och har ont. själen är evig.
2022-11-26

  MariaEvighet
Själen ja, den kan må dåligt, eller bra! Bra undran du skriver där!
/Maria
2022-11-26

  Ninananonia VIP
:) Ja, det har du rätt i, men jag vet att min själ är god och vis.
Men det är ju inte lika för alla kanske?
Kul text som får mig att fundera.

2022-11-26

    Sefarge VIP
Skäligen försiktig
Bör man vara mot
andra skäligen
Misstänkta?
;)
2022-11-26

    ej medlem längre
donnie darko gyllene navelsträng etc
2022-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP