Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svärta

Lördagsvila
pga depression
Inte är det då gråvädret

Vårljuset elakt
drygar ut tid

När
och hur
hittar jag mark som bär
tid som stämmer
en kropp som vill och orkar

Tänk att ändå
- ingen
finns

Att gå i väggen blir märkligt
utan vägg




Fri vers av Jeanette Sandelin
Läst 92 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-05 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanette Sandelin
Jeanette Sandelin