Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den tjugosjunde februari

Och jag tänker och tänker och tänker
på vad det är jag försöker få fram
efter alla dikter
efter alla år som gått nu
jag undrar och väntar och söker
lyssnar på samma låt
i omkrets omhuldad i trygghetens kärna
lyckas man skapa ett hål
en pirrig utdragen klumpig
känsla i halsen som stiger
och jag tänker och tänker och tänker
blickar ut över skogen genom fönstret
känner mig hemma det känns som Finland
och jag undrar vad jag känner
vad den heter
vad den smakar
vad jag ska göra av den
hur jag ska tvätta den
och göra den fin





för jag saknar mitt piano
jag saknar din musik
det är saknad
jag känner
och jag saknar
mina ord


jag är ensam
och barrträden
vajar i vinden
den tjugosjunde februari




Fri vers (Fri form) av minblekakind VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-03-05 16:43



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
En sorglig dag.
2022-03-05
  > Nästa text
< Föregående

minblekakind
minblekakind VIP