Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min tredje vakendröm

Så ser jag mina tankar
flyta som ljusblå, dova moln
längs med taklisten
i det vitmålade sovrummet
jag ser på mig själv
i skrivstil
liggandes mitt i rummet
naglarna ordentligt klippta
fötterna noggrant filade
händerna knäppta över bröstet
och huvudet vilandes mot axeln
och nattlinnet i silke
ligger strypt runt halsen
The Hollies spelar samma låt om igen
medan rummet krymper
och tre meter i tak
möter det mörka trägolvet
det hörs fotsteg
i hallen




Fri vers (Fri form) av minblekakind VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-03-05 16:45



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Vilken Hollieslåt spelar du?
2022-03-05
  > Nästa text
< Föregående

minblekakind
minblekakind VIP