Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förbi

jag stryker tvätt
kavlar de ostyriga tankarna släta
tills allt lägger sig i lagom ordning
och viks till ett paket av bomull
utan bränningar alls
utan fall

sen hänger jag det
rakt upp och ner i en mörk garderob
som omfattar allt
kallt






Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-03-05 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP