Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


D som i Dag

Dagen dallrar
Först upp som
En sol ned som
En pannkaka
Damn! tung som en
Dank jag hittade ej
Mark, fan vad
Marken hittade mig
Vad sa Gud ?
Dagen dallrar
Dalarna kallar
Hen hittade mig
Igen nej tack
Kommer inte
Som brev på
Posten ps. Glöm
Ihåg ds.
Vad sa jag innan ?
Dagen dallrar
Drogen kallar
Jag saknar något
Jag aldrig känt
Längtar efter mig
Den som skrattar
Nu är jag stympad
Men innan
Dagen sluter sig
Ska jag damma
Av denna dysforia
Dras upp från dass
Dränkas i dans
Vad menade han ?
Dagen dallrar
Rullen rullas
Rampfeber på
Stan är denna
Människokänsla
Normal norm-
Kritisk är min
Smärta bara min
Smärta min plåga
Vad sa djävulen ?
Dagen dallrar
Dampa loss &
Dega ihop av
Skam bara lev
Tills du känner
Dig olevande
… vad sa jag ?
Dagen dallrar





Fri vers (Fri form) av Essisen
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-05 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Essisen
Essisen