Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det värker i jorden, galaxer ser på.


jag är trolös
kraftlös
vänder blicken mot universum
skriker tyst
varför
varma källor längs mina kinder
håller mina barns händer
vi är inte skapta för detta
det finns en godhet
den är gömd bakom hatet
det värker i jorden
galaxer ser på
meningslösheten i lidandet
ärr genom generationer
kontinenter

för vaddå

för ingenting

för ingenting

för ingenting






Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2022-03-05 21:10



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Starkt medkännande text. Ja, det finns en godhet bakom hatet! Bra slut.
2022-03-08

  J P VIP
Avslutningen är fem plus..
2022-03-07

    tramp
Så bra formulerat, det som händer nu är helt meningslöst och för ingenting. Måtte galenskapen få ett snabbt slut.
2022-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP