Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är det vår

När jordens värme
tar den gröna våren
i sin famn

och bär den darrande
av glädje helt
ordlöst utan skam

Då börjar livets trådar
växa under den gamla
ekens dolda vrår

Då börjar koltrastens
skymningskör sjunga
att "nu är det vår"




Fri vers av Nicole Ildi Farkas VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-03-06 07:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicole Ildi Farkas
Nicole Ildi Farkas VIP