Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Livet från den ljusa sidan




Så trevligt att den ville
visa sig
från sin ljusaste sida

Den nya dagen

Har inga stora
förväntningar
Är inte så bortskämd
med det

Bara glad att kunna se
Att livet just idag

Visar sig
från den ljusa sidan







Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-03-06 08:54



Bookmark and Share


  aol
Gillas
2022-03-11

  Marita Ohlquist VIP
Vi behöver de ljusa dagarna för att orka med de mörka.
2022-03-07

  Larz Gustafsson VIP
Delar den upplevelsen.
2022-03-06

  alicja lappalainen VIP
så tänker jag efter en kopp kaffe:)
2022-03-06

  ULJO
Gott nog.
Gillas
2022-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP