Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes glansiga blick

Det var i mötet
med skyltdockans glansiga blick,
jag insåg att det aldrig är mig ni ser.




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-06 09:21



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Bra dikt - men skyltdockans blick är ju stum och tom!
2022-03-12

  Nina Nightwish
Då blir det ingen bra känsla..
2022-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP