Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågel

Fågelns vingar stillas
Glider sakta mot horisont
Mot ljus, mot nyare dagar
Möter världens front

Ett fortsatt gryr
Tar mig långsamt vidare
I vindens svala stråkar
Ögon ser med blicken blidare

Solen ler
Ger regn av glitter
Bevingad stannar, betraktar
Ger ett ljudlöst fågelkvitter




Fri vers (Fri form) av JazzDiva
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-06 10:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JazzDiva
JazzDiva