Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doft av vår


Våren hänger i luften

doften av regn

droppar av lättnad

fyller mitt bröst

får mitt hjärta att klappa

en tid av sol

blå himmel

och tussilago

väntar där vid krönets slut 

 

 




Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-03-06 21:23



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
En längtan som snart förverkligas.
2022-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP