Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tecken



Det är både fysiska
och mentala
gränser
som överskrids
av motståndare
och segrare
Vilket visar
människans
kapacitet att
driva allt till sin
spets
Historien upprepar
sig
i atomåldern
vilket är
symptomatiskt
för utvecklingen




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-06 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP